søndag den 9. marts 2008

Giv borgerne friheden tilbage!

Selvom Socialdemokraterne har haft deres dårligste valg i 100 år og står til flere smæk i meningsmålingerne, skal vi borgerlige ikke glæde os for tidligt.

Vi har nemlig i dag mindst 3 socialdemokratier: det lille socialdemokrati, Socialdemokraterne, det store socialdemokrati, Venstre, og det nye socialdemokrati, Dansk Folkeparti.

Min påstand er, at trods partiet Socialdemokraternes krise, så har ”socialdemokratismen” aldrig fyldt så meget som nu.

Borgerligheden i Danmark varetages i dag reelt kun af De Konservative. Resten af partierne har lullet sig selv i søvn som bevidstløse forvaltere af den socialdemokratiske omfordelingsmaskine og velfærdsstat.

Som Konservative er det så meget vigtigere, at vi slås for at give borgerne deres frihed tilbage: Frie borgere bør kunne disponere over eget liv og egne penge, lægge egne planer og leve efter egne værdier med et minimum af indblanding fra det offentlige.

Borgerne er nemlig til enhver tid langt mere intelligente omkring deres eget liv end en forvokset, overkontrollerende stat nogensinde kan blive, også selvom denne skjuler sig bag velfærdsstatens smilende masker.

Lad mig som Konservativ slå fast: Velfærdsstaten er ikke historiens endemål. Velfærdsstaten er ikke det bedste vi kan håbe på. Velfærdsstaten er ikke meningen med livet.

Velfærden som den praktiseres i Dagens Danmark er en leverpostejsfarvet erstatning for noget som er langt bedre: borgerens frihed til at udleve egne drømme.

Ingen kommentarer: