onsdag den 12. marts 2008

Befri Villy

Ugens sensation: At SF ifølge en ny Gallup-undersøgelse er stort set lige så stort som Socialdemokraterne.

Tillykke, Villy, du har gjort godt. Meget andet kan man ikke sige. Måske bortset fra at man kan påpege den anden side af medaljen -at socialdemokraterne også samtidigt har gjort det forbløffende ringe.

Nu er det nagende spørgsmål blot, hvor meget du mener det, Villy. Vil du virkelig ændre din egen og SFs holdning til 24 års reglen og tilknytningskravet? Virkelig ændre holdning, ikke bare ændre ordvalg?

Og så vil jeg tilføje, at dit voldsomme udfald mod Pia Kjærsgaard og Dansk Folkeparti, som du påstod stod for fundamentalisme og ensretning, var faretruende tæt på at punktere ballonen og lukke alt den varme luft ud.

Hizb-ut-Tahrir og Dansk Folkeparti er ikke to alen af samme fundamentalistiske stykke.

Det er helt og aldelse absurd af Villy at slå 500.000 danskere som stemmer på Dansk Folkeparti i hartkorn med en lille håndfuld fanatiske galninge.

Jeg er som konservativ ikke enig med Dansk Folkeparti i en række vigtige politiske prioriteter, f.eks. hvordan vi tilpasser skattesystemet og den offentlige forskning til at styrke Danmark i globaliseringen, men jeg må slå fast, at det er notorisk tåbeligt af Villy og SF at dæmonisere Dansk Folkeparti, som også Poul Nyrup måtte lære på den hårde måde.

Dansk Folkeparti fortjener ros som et værdikonservativt parti og en loyal regeringsstøtte.

Ingen kommentarer: