lørdag den 31. maj 2008

Socialdemokrater i destruktivt ideologisk korstog

Socialdemokraternes uforståelige kamp imod private sundhedsforsikringer fortsætter nu med PR-videoer, peppet op med skinger retorik, såsom at det "truer "lige sundhed for alle", eller udtalelser som Henrik Sass Larsen (S) her:
»Vi er skrækslagne ved, at dette breder sig. Derfor er vi nødt til at stoppe op og gøre alt, hvad vi kan for at bremse udviklingen, hvis vi skal redde den frie og lige adgang til sundhedsvæsenet..."
Når nu "truslen" er så skrækindjagende skulle man tro, at socialdemokraterne ville gå skridtet ud og  forbyde sundhedsforsikringerne. 

Men nej. S vil naturligvis vanen tro ikke forbyde noget som man kan tjene skattepenge på. Derfor vil man "blot" nøjes med at fjerne fradragsretten for arbejdsgiverbetalte sundhedsforsikringer som årligt beløber sig til 3-400 mio. kr, med andre ord "nøjes" med at brandbeskatte denne væmmelige "trussel". Temmelig hyklerisk. 

Og også den sikre vej til, at lavtlønnede fuldstændigt afskæres muligheden, mens højtlønnede nok skal finde anden finansiering. Så udover at være hykleriske, er socialdemokraterne også dybt asociale med dette korstog.

Iøvrigt er det en socialdemokratisk vrangforestilling, at det danske sundhedsvæsen er skævt.

Faktisk har der aldrig i Danmarkshistorien været mere fri og lige adgang end i dag, hvor alle er garanteret en behandling inden for en måned - en præstation som VK-regeringen har opnået, og som Nyrup-regeringen aldrig var i nærheden af. 

At nogle arbejdsgivere som supplement har valgt at tilbyde en sundhedsforsikring til høj som lav i firmaet, fordi de gerne vil have deres medarbejdere hurtigere i behandling og tilbage til arbejdet, er en supergod forretning for firmaet, for medarbejderen og for samfundet.

Man skal vist være socialdemokrat for at se noget problematisk i dette, og bevidst ønske at genere firmaer og medarbejdere blot for en abstrakt betonidelogisk tvangstankes skyld. 

De private sundhedsforsikring generer jo ikke andre, tager ikke noget fra nogen - tværtimod giver det bedre plads i det offentlige sygehusvæsen.

Ingen kommentarer: