fredag den 26. september 2008

Søvndal får egen boomerang i nakken

SF's formand Søvndal kritiserer statsministeren for hykleri, fordi statsminister Anders Fogh Rasmussen angriber USA for ikke at bidrage nok i kampen mod klimaændringer, men for nogle måneder siden roste Bush   »miljøforkæmper«.

Det er en bemærkelsesværdig kritik fra en mand, der selv om nogen har præsteret kursvendinger og hykleri som få andre. Læs eksempelvis denne rystende gennemgang af Søvndals opførsel under Muhammed-krisen. Hvordan manden kom styrket ud af den sag, må være en gåde større end DaVinci-mysteriet.

For det andet har SF selv for nyligt fuldstændigt undergravet sin troværdighed som grønt parti.
På sit finanslovsforslag for 2009 har SF ikke har afsat en krone til natur og miljø! Og de kan ikke selv forklare tilfredsstillende hvorfor!

For det tredje er kritikken af Fogh i sin substans urimelig. Fogh forsøgte at anerkende, at Bush regeringen trods alt havde rykket sig en smule på klima-området - at Bush f.eks. selv nu har erkendt problemet - en langt klogere taktik end gold kritik overfor værten. 

For det fjerde er SF-formanden ikke just saglig i sin egen formidling af klima-problemer. Læs blot denne sønderlemmende gennemgang af fejl og mangler i Villy Søvndals fremstilling af klimaproblemerne. 

Kritikken rammer - som så ofte - den flamboyante SF-formand i nakken.

Ingen kommentarer: