lørdag den 25. april 2009

Beton Socialistisk Folkeparti

Op til Socialistisk Folkepartis landsmøde er del artige sandheder dukket op, som har revet sløret af Villy Søvndals projekt:

Lad mig slå fast:
  • SF ønsker fortsat at afskaffe kapitalismen, det betyder at noget så grundlæggende som den private ejendomsret vil være fortid hvis SF - himlen forbyde det - nogensinde skulle få magt som agt
  • Forslaget om ØD er første skridt mod netop afskaffelsen af kapitalismen - men hvordan "overskudsdeling" skulle løse finanskrisen er dog himmelråbende uklart - lige nu er der jo ikke just så meget overskud at tage af, så forestiller SF sig også at lønmodtagerne fremover skal dække virksomhedernes underskud? Ellers hører alting jo op for et parti, der påstår at ønske "retfærdighed"
  • SF ønsker en "revolutionær proces" - hvad det så end måtte betyde? Skulle befolkningen i et anfald af kollektivt vanvid give socialisternes flertal og kende sig til "revolution", vil SF så give folket mulighed for at fortryde? Fortidens revolutioner har jo ikke just været med demokratisk fortrydelsesret.
Alt dette psedumarxistiske revolutionssvæmeri ville være så fjollet at tage stilling til, at jeg ikke gad sætte mig til tasterne, hvis lige det var, at SF lå til ubegribelige over 20% af stemmerne. 

Men de mange som anser SF som harmløse, skal vide hvad det er for en utrolig ufolkelig sag de støtter. For det danske folk er IKKE i samklang med SF's betonsocialistister.




Ingen kommentarer: