torsdag den 3. september 2009

Asociale kapitalistsvin...

... kalder en læge sig ironisk i en bidende kritik af S-SF's millionærskat i Berlingske.

Han har nemlig begået den socialistiske forbrydelse at arbejde for meget og er derfor havnet i den gruppe af "millionærer" der nu på Robin Hood-maner skal plyndres, så hans rigdomme kan spredes ud til alle og enhver.

Han beskriver selv sin brøde, som bragte ham over den anstødelige grænse på kr. 1.000.000, sådan:

"Udover at passe mit arbejde som speciallæge på hospitalet, arbejder jeg nemlig også i fritiden i min praksis, hvor jeg ser helt almindelige socialdemokratiske (eller folkesocialistiske) sygesikringspatienter."
Kommentaren rammer en spidende pæl gennem den forældede betonideologi, som S-SF's populistiske opgør med "millionærerne" er udtryk for.

Her har vi en mand, der arbejder i døgndrift for velfærdssamfundet. Han passer sit arbejde, og han arbejder også over, hvilket nedbringer ventelister og burde være til alles bedste. Han bliver betalt for sit arbejde i henhold til offentlige overenskomster.

Kan én eller anden indsigtsfuld socialist forklare mig, hvorfor denne mand skal straffes med brandbeskatning?

Hvis der er en god forklaring vil jeg meget gerne høre den.

For midlet til at undgå brandbeskatningen er jo meget enkelt - at arbejde mindre, hvad den gode læge da også skriver at han har i sinde, hvis Socialdemokraterne og Socialistisk Folkeparti får magten. Dét er der formentlig rigtig mange andre "millionærer" der også vil vælge at gøre - arbejde mindre.

Arbejde mindre for at undgå brandbeskatning - mener socialisterne at det vil være til gavn for velfærden?

Ingen kommentarer: